Do Rusoviec sme sa nastahovali pred dvomi rokmi. Este vtedy sme si s manzelom hovorili, ze Rusovce maju sobreho starostu, ktory nedovoli bez hlavu vystavbu ale naopak sa snazi udrzat zelen, ktora je pychou tejto casti Bratislavi. Zial dnes mame uplne iny nazor . Potvrdila nam to aj dnesna reportaz v televiziz Markiza, konkretne o niceni stromov Pri gastanovej aleji. To sapan starosta nechal bud pekne uplatit, alebo uplne priusiel o rozum, alebo aj to aj to.
Názory (20)
|
Re: Preveruj
, 19.03.10 18:32 |
|
pokrytectvo
, 21.03.10 22:57 |
Diskusia by mala byť podložená argumentami, aby niekam smerovala.
Čo sa týka ďalšieho stavania, pozrite si územný plán ktoré plochy sú určené na zastavanie. Každá zmena musí byť schválená poslancami a prerokovaná s verejnosťou. Takže Vám odporúčam sledovať územný plán, a naštudovať veci, kým stratíte kľudný spánok a výmyslami budete zaťažovaťokolie.
Nie len ja, ale veľmi, veľmi veľa ľudí by protestovalo proti stavaniu pri jazerách.
K téme Gaštanov, viete, mne to pripadá pokrytecké.
Veď cez korene gaštanov ide elektrika k domu Farkašovských, telefón voda, nehovoriac o chodníku a dobre to vedia. Denne jazdia po ceste , ktorá je nad koreňmi gaštanov. My bývame, tak čo nás po ostatných.
Ak sa pokazí nejaká prípojka k domu p. poslanca a príde bager a rozkope pol aleje, aby to vedeli opraviť, to už problém nebude.
Ich káble a prípojky gaštanom nevadia.
Gaštany treba chrániť (očkovanie považujem za správnu cestu) a podľa mňa myslieť ako ich obnovovať, aby sme alej nechali potomkom. Treba urobiť odborný posudok na stromy a začať.
Ale toto je len robenie cirkusu.
Lebo už je všetkým jasné, že s ochranou tých stromov to nemyslí rodina Farkašovských úprimne. Len ich používajú ako nástroj ako sa dostať do funkcie. Cez ľudí, susedov,ktorých sa snažia takto manipulovať.
|
manipulacia nikdy nie je v poriadku
, 22.03.10 10:34 |
|
Re: manipulacia nikdy nie je v poriadku
, 05.04.10 20:36 |
Nerobime dramu z "par" podkopanych stromov na aleji, ked ich mozme vyrubat 5 a hlavne ked to treba lebo su nebezpecne ale skor zo zbytocneho a neopodstatneneho rozsirovania sa na ukor lesa, lesoparku a okolitej prirody!Ked o par rokov zistime, ze sa nemame kde kupat lebo nie je pristup k jazeram tak budu problemy gastanov vyznievat dost banalne! PS.Sukromne problemy je lepsie si osobne vydiskutovat a neutocit v kazdom prispevku!
|
Re: Re: manipulacia nikdy nie je v poriadku
, 06.04.10 14:28 |
Mate konkretne poznatky o tom, ze sa schvalila nejaka vystavba pri jazerach?
Ak ano, poslite a ja budem prvy ktory pojde vynadat nasim poslancom.
Pretoze kazdu zmenu uz. planu musia schvalit poslanci a musi byt aj odprezentovana verejnosti studia pred schvalenim.
Ak nemate, je to presne to , o com som hovoril, sirenie sprostosti.
Co sa tyka gastanov, jednoznacne treba tie nezachranitelne cim skor vyrubat a nahradit novymi, nech stihnu narast, kym doziju dalsie. A takto postupne obnovit celu alej.
A netreba z toho robit politiku ako doteraz.
|
Pre niekoho sú gaštany možno politika, pre mňa súčasť života
, 07.04.10 22:08 |
|
pre vas su politika
, 07.04.10 22:31 |
A vy ste sa na Gastanku nikdy nenastahovali, vy doteraz mate trvaly pobyt v Petrzalke, kde hrate svoju vlastnu hru poslankyne v Miestnom zastupitelstve v Petrzalke a poslankyne na meste.
Kedze Vas tam nezvolili s Martinakovou anilen do zupy, da sa predpokladat, ze naraz vam budu dobre aj Rusovce.
N ULICI UZ MAME STAVKY, ZE VAS MANZEL POJDE ZA STAROSTU A VY ZA POSLANKYNU SEM A DO MESTA, CIZE PO PETRZALKE POJDETE ZACHRANOVAT RUSOVCE.
STAVME SA!!!!!!!
|
Re: pre vas su politika
, 09.04.10 16:30 |
|
Stavka
, 09.04.10 16:55 |
On ma slusny prijem v Tv, skor ona pojde za starostku :)
pani vybuchly poslanecke prijmy.
Preto teraz aktivita a ociernovanie.
Ved ochvilu uvidime.
pamatajte...
|
Re: Stavka
, 10.04.10 21:31 |
|
Re: Re: Stavka
, 29.04.10 22:00 |
|
sampanske
, 29.04.10 23:54 |
aj my sme sa stavili o dobre sampanske, ze obava o Rusovce nebude uprimna zo strany petrzalskej poslankyne farkasovskej a jej manzela.
|
Tam nie
, 30.04.10 11:34 |
|
no super
, 01.07.10 23:02 |
|
Zastávky MHD.
, 05.07.10 11:11 |
|
Re: Zastavky MHD, vyjadrenie z MU
, 16.07.10 10:16 |
Kedze komunikacia Balkanska je cesta I. triedy, spravcom tejto komunikacie je magistrat hl. mesta Bratislava - OCH, to znamena, ze vsetky upravy riadi sam magistat hl. mesta Bratislavy - OCH spolu s Krajskym uradom pre cestnu dopravu a pozemne komunikacie Bratislava. Krajsky úrad pre cestnu dopravu a pozemne komunikacie Bratislava nesuhlasil z hladiska dopravnej bezpecnosti s variantom dvoch prechodov pre chodcov v takej kratkej vzdialenosti od seba.
Zuzana Červenáková
sekretariát MÚ MČ Bratislava - Rusovce

Pridať odpoveď